Holmetrand maraton
Perseglis etter målgang i Holmestrand

Holmestrand maraton er et relativt tidlig mosjonsløp, som i år ble arrangert 7 april. Vi meldte oss på for å få en tidlig sjekk av treningsarbeidet vi har lagt ned i vinter, samt en liten gjennomkjøring.

Homestrand maraton har en forholdsvis flat løype som gir grunnlag for god fart. Man løper runder rundt sentrum av byen, og det arrangeres ulike distanser, hør bare her:

  • Barnas mini-maraton (200m)
  • maraton 
  • halv-maraton
  • 5km (med og uten tidtakning)
  • 10km

Vi får på følelsen av at arrangøren legger opp til en skikkelig løpefest, og det mener vi de lykkes med. God stemning med scene og speaker ved målpassering, bra organisering med justeringsrunder i starten for hhv. halvmaraton og maraton, og god informasjon i forkant og underveis gjør dette til et arrangement vi gjerne deltar på igjen. at løypa er kontrollmålt av Kondis bidrar bare til å styrke kvalitetsstempelet.

Vi hadde begge en god dag, og satte pers på halvmaraton begge to. Nå skal det sies at det er en stund siden vi har løpt halvmaraton uten å ha svømt og syklet først så det kan ha en medvirkende effekt på det gode resultatet.
Link til Tom Atles løp på Strava

Neste konkurranse for oss blir Sentrumsløpet 21 april

Vår subjektive vurdering av Holmestrand maraton:

Organisering   4stars
Trasé  3stars
Arena  4stars
Persepotensiale  4stars
Publikum  3stars
Service  4stars

 

Sesongens første konkurranse https://triathlonboka.no/images/holmestrandmaraton.jpg Super User